Unibet App 2022

Er is een app beschikbaar die je kunt gebruiken voor het spelen van diverse soorten spellen. In dit artikel zullen zij je het een ander laten zien over deze app, op die manier weet je precies wat je nu eigenlijk hebt aan de Unibet app.

Unibet

Android & iOS

Hoe de Unibet app downloaden en spelen

Om in te zetten op mobiel bezoek www.unibet.eu op uw mobiele browser, of download de snelle en veilige inzet app voor Android om eenvoudig weddenschappen te plaatsen vanaf uw mobiele telefoon. Je kunt alle Unibet Mobiele Apps gewoon downloaden. Het volgende is een eenvoudige uitleg over hoe ze te installeren, omdat Google Play geen echt geld gokapps in voorraad heeft. Om de apps te installeren moet je ‘Onbekende bronnen’ op je apparaat toestaan. Ga naar ‘Instellingen’ Kies ‘Beveiliging’ (of ‘Apps’ voor sommige apparaten). Vink het vakje ‘Onbekende bronnen’ aan. Nadat u de apps hebt gedownload, kunt u ‘Onbekende bronnen’ weigeren in uw beveiligingsinstellingen.

Speciale functies zijn onder andere:

·         Fantastische kansen op de grootste sportevenementen

·         24/7 live wedden met de live weddenschappenkansen

·         Live sportmeldingen over doelen, kaarten en meer voor uw favoriete teams.

·         Bekijk alle weddenschappen met zoekopties voor de voorspellingsgeschiedenis en gedetailleerde informatie over individuele weddenschappen.

·         Beveiligde creditcard/debetkaart, UKASH en Neteller stortingen en opnames

·         Ontvang pushberichten over de laatste aanbiedingen en updates

·         Meer dan 30.000 live streaming evenementen op je mobiel met Unibet TV, met:

·         Voetbal: Primera Division, Serie A, Bundesliga, Ligue 1 en meer,

·         Tennis: Grand Slam, ATP, WTA en meer,

·         Darts: PDC, Premier League en meer,

·         Amerikaanse sporten: NHL, NBA, MLB en meer.

Hoe registeren bij de site

Hoe open ik een Unibet-account? Klik eerst op de registreer knop  – begin met het kiezen van het land waar je woont. Als je land niet wordt weergegeven, kies dan de taal van je voorkeur, bijvoorbeeld Engels (Intl.) en begin met het invullen van je gegevens. Op de tweede pagina van de registratie kun je je land kiezen uit het drop-down menu. Let op – voor sommige landen is de taal beperkt tot de lokale moedertaal vanwege de licentievereisten. Vervolgens zal je alleen maar de stappen hoeven volgen die op het scherm worden weergegeven

In de meeste landen is het illegaal om een weddenschapsaccount te openen als u jonger bent dan 18 jaar. Om deze reden accepteert Unibet alleen klanten die 18 jaar of ouder zijn. Om de kans op gokken door minderjarigen te verkleinen, vragen ze om identificatie en documentatie als ze vermoeden dat een klant jonger is dan 18 jaar. Hoewel ze veel tijd en middelen inzetten om ervoor te zorgen dat er geen minderjarigen spelen, vinden ze dat deze preventie het beste werkt als een gedeelde verantwoordelijkheid tussen hen en de ouders/voogden van de minderjarige. Tijdens steekproefsgewijze veiligheidscontroles sluiten ze elke rekening waarvan ze vaststellen dat deze door een minderjarige is geopend of is geopend met behulp van valse gegevens

Hoe de bonus krijgen

Ga naar Bonusaanbiedingen om alle bonussen te zien die momenteel voor u beschikbaar zijn. De beste bonusaanbiedingen zullen hier altijd verschijnen – als u op dit moment niets te zien krijgt, kijk dan later nog eens terug. Om van een bonus te kunnen genieten, moet u deze ‘Aanvaarden’. De bonus wordt dan actief. Sommige bonussen kunnen meerdere fases hebben die je moet accepteren en doorlopen. Je Actieve bonussen pagina toont de vooruitgang die je hebt geboekt op je actieve bonussen. Vergeet niet om je bonus te voltooien voordat deze afloopt!

Als onderdeel van een bonus ontvang je ofwel bonusgeld of een cash beloning. Bonusgeld: Je kunt het gebruiken om in te zetten en te spelen, maar je kunt het niet opnemen totdat je de bonusvereisten hebt vervuld. Dan zal het deel uitmaken van uw kassaldo. Cash Beloning: Dit gaat direct in uw kassaldo en u kunt het onmiddellijk opnemen als u dat wenst.

Laatste update: